Udlejningsbetingelser:

Der udlejes ikke til brug til festivaller.

Pga. brandfare og allergi må der ikke ryges i teltene.


Alt mit outdoor gear er noget jeg selv bruger. Jeg passer på det, reparerer, imprægnerer og vedligeholder. Jeg tjekker teltstænger, pløkker, barduner og fortæller selvfølgelig hvis der fx er en lynlås, der skal håndteres med forsigtighed. Jeg håber også at du vil passe på mit gear og fortæller hvis du fx knækker en teltstang eller mister en pløk. Erstatningsprisen for mistet eller beskadiget gear findes nedenfor.


Priser:

Priserne er listet som ugepriser. Ugeprisen udgør som tommelfingerregel 7.5% af nyprisen.

En uge defineres som søndag efter kl 20 til søndagen efter senest kl 20.
Weekendprisen er halvdelen af ugeprisen.

En weekend defineres som fredag efter kl. 17 til søndag inden kl. 20.

Alt derudover takseres til fuld ugepris. Ekstra aftalte dage afregnes med 100 kr pr.enhed pr dag medmindre lejeprisen er under 100 kr. 
Depositum er 20% af erstatningsprisen, dog minimum 1000 Kr. Hvis depositum overstiger produktets pris betales produktets pris i depositum. Lejen betales ved lejeaftalens indgåelse.

Lejen kan betales 100% tilbage ved aflysning senest 14 dage før første udlejedag. Jeg er ikke herre over vejret, sygdom og lignende, så desværre ingen penge tilbage når du er under 14 dage fra første lejedag.

Betaling med mobilepay. Der betales først når ordren er godkendt. Så tjek din mail for svar. Depositum betales ved afhentning.


Alt gear hentes og afleveres i Farum. Ved afhentning skal der fremvises billedlegitimation.


Afhentning og aflevering:

Det er vigtigt at det udlejede gear afleveres rettidigt, da det kan være lejet ud til andre. Hvis det ikke afleveres rettidigt, skal jeg skaffe andet gear. Derfor gælder følgende ved for sen aflevering: Overskrides lejeperioden betales 100 kr. pr. påbegyndt 24 time for hver ting/gear der lejes. Hvis man fx afleverer telt og kogegrej for sent, betales 200,- kr. Hvis udstyret afleveres før tid giver det ikke reduktion af lejen.


Hvis det lejede skal sendes.

Som standard kan leje af udstyr kun finde sted ved personligt fremmøde i Farum. Hvis 

udstyret skal sendes gælder følgende betingelser: For 1 uges brugsleje betales 3 ugers leje. Udstyret skal jo sendes i uge 1, bruges i uge 2 og retur i uge 3. Endviddere betales depositumet med det samme ved bestilling og andrager 50% af nyprisen. Det er fordi jeg ikke har mulighed for at se om legimitation og personen der lejer rent faktisk er den samme. Dertil kommer fragt frem og tilbage.Så alt i alt er det ret dyrt at få sendt udstyret.


Erstatning:

For beskadiget udstyr betales:

20,- kr. pr. pløk (også de bukkede)

100,- kr. pr. knækket stangled ( gælder ikke Nordisk Telemark )

25,- kr. pr. centimeter flænge/rifter i teltdug (ved mere end 30 cm erstattes til nypris).

Ved manglende dele (oversejl, indertelt etc.) betales nypris.

Ved bortkommet udstyr betales erstatningsprisen. Skader der er opstået på grund af det lejede udstyr er altid lejers ansvar.